Fotbollsskola för barn - Upptäck glädjen med fotboll

Trix 2-3 år

Här får de allra yngsta spela boll med mamma eller pappa.

Varje elev tar med sig en egen plastboll till lektionerna. Vi gör boll-lekar, övningar och upplägget utgår ifrån barnens upptäckarglädje. Förälder och barn tränar tillsammans under hela lektionen.

Varje lektion är 40 min och kursen är på 10 veckor. På vårterminen avslutas läsåret med Trix bollfest. All träning sker inomhus. Pojkar och flickor tränar tillsammans.

Ledaren följer en kursplan utarbetad av pedagoger och idrottslärare på Be Sporty och här är några delar av upplägget på lektionen:

• Samling och uppvärmning
  • Trix (lära känna, passa, skjuta bollen)
  • Team work
  • Let´s play
  • Avslutning

Våra ledare har gedigen bakgrund inom bollsport och är handplockade och rekryterade med noggrannhet. De genomgår Be Sportys ledarutbildning innan de börjar undervisa.

När våra ledare sedan börjar undervisa deltar de kontinuerligt på fortbildning 2 ggr per år.

Hitta din närmsta fotbollsskola