Fotbollsskola för barn - Upptäck glädjen med fotboll

Trix bollskola Mölndal

Plats:

Eklandaskolan
Gymnastiksalen, Eklanda allé 15,431 59 Mölndal
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Mölndal

Trix 2-3 år (med en förälder), Lördag 09.45-10.25 (Fullbokad) Ledare: Lily Benzon
Trix 4-6 år, Lördag 10.35-11.25 Ledare: Lily Benzon och Alice Sandahl
Anmäl dig här

Startvecka:

Vårterminen 2021 start v.10

Lovdagar:

Uppehåll för lov v.13, v.17, v.20
Sista tillfället: v.22

(med reservation för ändringar)

Pris:

1535 kr per termin

Aktuellt

Påminnelse!

Tänk på att komma ombytta och med påfyllda vattenflaskor. Ledare hämtar upp barnen vid entrédörren strax innan klassen startar igång.

För att förhindra att larmet går vilket tidigare har inträffat så ber vi er:
• Ej gå in vid skolans stora entré i mitten rakt fram från parkeringen, denna är larmad
• Ej hålla öppen entrédörren in till hallen/gympasalen då larmet går om den är öppen, så stäng efter er och öppna upp igen först när nästa är redo att gå in så förhindrar vi att securitas behöver rycka ut tillsammans, tack!

Vi vill även förtydliga var gympahallen ligger då vi hört att det varit svårt att hitta:

När du kommer från parkeringen/busshållplatsen har du skolan rakt fram, gymnastiksalen ligger längst till höger, bakom den stora gungan. Entrén är på andra sidan från parkeringen så gå runt skolan, höger varvet, och in på skolgården bakom huvudentrén så har ni ingången där.

Om Trix Bollskolakursen

Trix är en bollskola för alla barn 2-6 år som vill spela fotboll på ett roligt och varierat sätt. Här får varje barn chansen att upptäcka glädjen med fotboll utifrån sina villkor och ålder. Vi spelar inomhus och kursen är på 10 veckor. För 2-3 år är en lektion 40 min och för 4-6 år är den 50 min. Klasserna är mixade och killar och tjejer spelar tillsammans. Vi utgår från glädje, upplevelse och gemenskap på lektionerna.

Trix Bollfest

På vårterminens 10:e tillfälle avslutar vi läsåret med Trix Bollfest som blir en höjdpunkt. Familjen får komma och se när våra elever spelar boll. På höstterminens sista tillfälle bjuder vi in familjen i salen. Då får alla familjemedlemmar chans att se vad vi gör på lektionerna. På avslutningen får eleven antingen ett diplom eller en medalj.

Våra ledare

På alla Trix-center finns välutbildade och inspirerande ledare som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Bollpaket

Första terminen ditt barn går i Trix Bollskola kommer det ett Bollpaket hem på posten innan kursstart. Har du bokat nära intill kursstart kan det hända att de inte hunnit komma. Ledaren har då ett par lånebollar ni kan använda på lektionen. För Trix 2-3 är detta en plastboll som används på lektionerna. För Trix 4-6 består paketet av en fotboll. Skriv gärna barnets namn på bollen innan de tas med till lektionen.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi sänder då en ny bekräftelse och betalningsinformation. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt på trixbollskola.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-6 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer här

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför höstterminen 2021 öppnar i maj/juni.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Ledare

Alice  Sandahl
Alice Sandahl
Lily  Benzon
Lily Benzon
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå