Fotbollsskola Trix Bollskola Falköping

Trix 2-4 år (med en förälder), Lördag 14.40 - 15.20 Instruktör: Victor Taveras

Startvecka:

Lovdagar:

HT 2018: Uppehåll för lov vecka 44 och 46. Sista tillfället är vecka 47.

Kom ihåg:

OBS! Ersättningstillfälle lördag den 1 december (vecka 48) på ordinarie tid och plats pga. inställd lektion vecka 41.

Pris:

995 kr per termin

Om Trix Bollskolakursen

Trix är en bollskola för alla barn 2-6 år som vill spela fotboll på ett roligt och varierat sätt. Här får varje barn chansen att upptäcka glädjen med fotboll utifrån sina villkor och ålder. Vi spelar inomhus och kursen är på 10 veckor. För 2-3 år är en lektion 40 min och för 4-6 år är den 50 min. Klasserna är mixade och killar och tjejer spelar tillsammans. Vi utgår från glädje, upplevelse och gemenskap på lektionerna.

Trix Bollfest

På vårterminens 10:e tillfälle avslutar vi läsåret med Trix Bollfest som blir en höjdpunkt. Familjen får komma och se när våra elever spelar boll. På höstterminens sista tillfälle bjuder vi in familjen i salen. Då får alla familjemedlemmar chans att se vad vi gör på lektionerna. Det blir diplomutdelning på hösten och medaljutdelning på våren till alla elever.

Våra ledare

På alla Trix-center finns välutbildade och inspirerande ledare som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Bollpaket

Första terminen ditt barn går i Trix Bollskola kommer det ett Bollpaket hem på posten innan kursstart. Har du bokat nära intill kursstart kan det hända att de inte hunnit komma. Ledaren har då ett par lånebollar ni kan använda på lektionen. För Trix 2-3 är detta en plastboll som används på lektionerna. För Trix 4-6 består paketet av en fotboll. Skriv gärna barnets namn på bollen innan de tas med till lektionen.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi sänder då en ny bekräftelse och betalningsinformation. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt på trixbollskola.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
4-6 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer här

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför vårterminen 2019 öppnar i början på december.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Victor Taveras
Hej alla barn! Vill ni vara med på något jättekul?! Häng då med mig på äventyr! Här kommer ni att lära er massa kul!