Fotbollsskola för barn - Upptäck glädjen med fotboll

Fotboll för barn

Trix Bollskola, Upptäck glädjen med fotboll


Trix är en fotbollsskola för alla barn 2-6 år som vill spela fotboll på ett roligt och varierat sätt. Här får varje barn chansen att upptäcka glädjen med fotboll utifrån sina villkor och ålder. Vi spelar inomhus, klasserna är mixade och kursen är på 10 veckor. Vi utgår från glädje, upplevelse och gemenskap på lektionerna.

Fotbollsskola i två åldersgrupper
De yngsta eleverna, barn 2-3 år, gör boll-lekar, övningar och upplägget utgår från barnens upptäckarglädje. Förälder och barn tränar tillsammans.

På lektionerna för barn 4-6 år tränar vi grunderna inom fotboll. Vi tränar teknik, gör bollövningar och spelar småmatcher.


Bollpaket till alla nya elever
Första terminen får varje barn ett bollpaket hem med den boll som skall användas på lektionerna. Bollen är personlig och ger möjlighet att träna hemma mellan lektionerna. Barn 2-3 år får Trix plastboll och 4-6 år får Trix fotboll.

Spela fotboll på en ort nära dig
Trix fotbollsskola för barn finns på över 90 orter i Sverige, bland annat StockholmGöteborg och Malmö. Våra ledare har en bakgrund inom bollsport och har genomgått Trix ledarutbildning för att ta hand om ditt barn på bästa sätt.

In English

-> Bokningen av höstens klasser har öppnat!

 

 

Boka kursen här

 

Gympapåse till alla fotbollselever

 

Följ Be Sporty på Instagram
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå